Green-water-1600x500

Hos Auto-Kemi kan du alltid känna dig trygg när du handlar. Vi jobbar alltid med målsättningen att ha ett brett utbud till konkurrenskraftiga priser.
Nedan finner du mer information om ditt köp hos oss.

BETALNINGSALTERNATIV

Hos oss betalar du med kort via PayPal betalningstjänst.

KÖPVILLKOR

Priserna är angivna i SEK inkl. moms. Vi levererar för närvarande endast till Sverige. En orderbekräftelse skickas till den e-postadress du anger vid beställningen. Beställningen är bindande så upptäcker du något fel i orderbekräftelsen ber vi dig maila oss direkt på info@auto-kemi.nu
Vår adress:
Auto-Kemi AB
Box 112 • Södra Portgatan 35
283 22 Osby

LEVERANS

För lagervaror levererar vi ut din  beställning inom 1-3 arbetsdagar. Skulle det vara längre leveranstid eller om varan inte finns på lager kan det dröja något.
Ditt paket skickas med Postnord och levereras direkt till den leveransadress du angett på beställningen. Kan varan inte utlevereras så ????

Frakt inom Sverige:
Fraktavgift SEK 99/149/special beroende på produkt
Hämta själv 0 kr:
Hämta din order själv på S. Portgatan 35

REKLAMATION

Skulle det visa sig att du inte är nöjd med leveransen eller du har fått en transportskada maila oss senast 14 dagar från leveransdatum på info@auto-kemi.nu och meddela vad som inte är bra. Skicka gärna med ett foto om det gäller en transportskada.
För att enklare kunna spåra din beställning så behöver vi följande uppgifter:

Ordernummer
Kundnamn
E-post som köpet registrerades på
Orsak till reklamationen
Namn på produkten du vill reklamera.

Vi ger dig vidare instruktioner i vårt mailsvar.

PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar på hemsidan dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs. Insamling av personuppgifter skulle kunna vara för att teckna sig för nyhetsbrev, vid orderläggning i webbshop eller om det finns ett kontaktformulär på sidan.

Vår utgångspunkt är att inte lämna ut dina personuppgifter till tredje part om du inte har samtyckt till det eller om det inte är nödvändigt för att uppfylla våra förpliktelser enligt avtal eller lag.
Mer info (Här är tänkt en länk till er integritespolicy)